Voorkom dat je tot wel € 2.115,00 aan Zorgtoeslag mis loopt…

Vind je het lastig om je zorgtoeslag aan te vragen? Dat is een probleem waar veel studenten, mensen uit de praktijk en ZZP’ers tegenaan lopen. Voor je het weet loop je namelijk veel geld mis, waar jij hard voor gewerkt of gestudeerd hebt.

En elke maand dat je geen actie onderneemt om je zorgtoeslag aan te vragen, verlies je geld waar je recht op hebt.

Het kan zelfs zijn dat je te veel belasting betaald…

aanvragen zorgtoeslag
Lisanne die via zorgtoeslag.nl haar zorgtoeslag heeft aagevraagd

Dat overkwam ook Lisanne (foto). Ze wist niet hoe ze haar zorgtoeslag kon aanvragen en op de site van de belastingdienst was ze ook niet veel wijzer geworden…

Lisanne was destijds student, had een bijbaan in de horeca en woonde op kamers. “Ik had het niet breed. Betaalde een hoge huur en volgde en dure studie. Ik had uiteindelijk € 80,- per maand om van rond te komen”.

Al haar vriendinnen ontvingen zorgtoeslag, Lisanne niet… Dus ze ging op zoek naar iemand die haar kon helpen. Ze vond uiteindelijk via deze website een betrouwbare partij. Waar ze met een kleine investering, de maximale zorgtoeslag terug kon krijgen.

“Ik heb nu zo’n € 75,- per maand extra. Nu heb ik weer de ruimte om leuke dingen te doen met mijn vriendinnen. Het was trouwens erg makkelijk, gegevens invullen en was binnen 10 minuten klaar”.

Lisanne is niet de enige die haar zorgtoeslag zo heeft aangevraagd. Al 1.726 andere studenten, mensen uit de praktijk en ZZP’ers gingen voor je voor. Samen vroegen ze al meer dan € 254.000, – aan zorgtoeslag terug van de overheid.

Hulp bij het aanvragen van je zorgtoeslag

Wanneer jij je laat helpen door een intermediair met het aanvragen van je zorgtoeslag, ben je verzekerd van:

✅ Teruggave van de maximale zorgtoeslag
✅ Zij nemen het werk van je uit handen
✅ Geen onnodige naheffingen van de belastingdienst
✅ Binnen 10 minuten, tot wel € 2.115, – verdienen
✅ Geholpen worden door een deskundige
✅ Binnen 6 tot 8 weken de zorgtoeslag
✅ Geen stress, maar zekerheid

​Je bent nu op het punt om een keuze te maken. Je kan er voor kiezen om zelf je zorgtoeslag aan te vragen, met het risico dat je het niet lukt. Je krijgt te weinig zorgtoeslag terug en dat kan je veel geld kosten.

Door een intermediair in te schakelen, weet je zeker dat je het maximale terug gaat krijgen. Met een kleine investering van €39,95 kun je tot wel €2.1150, – aan zorgtoeslag terug krijgen.

Ga naar de site van de intermediar via onderstaande button en volg de 3 stappen. Binnen 10 minuten kun jij berekenen hoeveel zorgtoeslag je terug kunt krijgen. De deskundigen nemen contact met je op om je aanvraag door te nemen om de maximale zorgtoeslag terug te kunnen ontvangen.