Direct je Zorgtoeslag wijzigen

Wil jij je zorgtoeslag wijzigen maar weet je niet hoe? Dan ben je niet de enige die hier over twijfelt.

Veel studenten, ZZP’ers en mensen met een praktische opleiding twijfelen of ze net wel, of net niet recht hebben op zorgtoeslag.

Want als je voor een nieuwe werkgever gaat werken kan het zijn dat je net de grens van zorgtoeslag overschrijdt.

Met als gevolg dat je op het eind van het jaar nog een dikke, vette afrekening krijgt van de belastingdienst.

direct zorgtoeslag wijzigen
zorgtoeslag aanpassen

Dit is Stef (foto) ook overkomen. Stef werkt als zelfstandig ondernemer op verschillende bouwlocaties.

“Vorig jaar ben ik voor een andere baas gaan werken. Daar was meer werk beschikbaar en kon ik meer geld verdienen.

Waar ik geen rekening mee gehouden had, is dat ik over de zorgtoeslaggrens ging. Aan het eind van het jaar kreeg ik een behoorlijke bittere pil te slikken.

Ik kreeg te horen dat ik al mijn zorgtoeslag moest terugbetalen. Dat was al snel meer dan € 1.200, – waar ik geen rekening mee had gehouden. Het geplande weekendje weg kon daardoor niet doorgaan. Enorm zuur…”

Stef heeft na het ontvangen van zijn belastingaanslag, direct zijn zorgtoeslag via een intermediar aan laten passen. Hij is er nu van verzekerd dat de juiste cijfers bij de belastingdienst zijn binnengekomen. Zo voorkomt hij dat er nogmaals een naheffing krijgt van de belastingdienst.

Niet alleen Stef, maar ook zijn directe collega’s hebben de zorgtoeslag laten veranderen. Samen met 7 andere collega’s hebben ze meer dan € 8.000, – aan naheffingen weten te voorkomen.

Hulp bij het wijzigen van je zorgtoeslag

Als je de zorgtoeslag wilt wijzigen, raden we ja aan om je te laten helpen door een intermediair. Je bent dan verzekerd van:

✅ De correcte doorgave van je financiën
✅ Geen naheffingen van de belastingdienst
✅ Een gratis proefberekening door de intermediair
✅ Binnen 10 minuten weet je waar je aan toe bent
✅ Geholpen worden door een financieel deskundige
✅ De wijziging wordt z.s.m. doorgevoerd
✅ Geen financiële stress, maar zekerheid

zorgtoeslag veranderen

De zorgtoeslag aanpassen via een intermediair

​De bal ligt nu bij jou. Is je financiële situatie veranderd en wil je niet zoals Stef een naheffing krijgen van de belastingdienst? Dan raden we je aan om je financiële situatie opnieuw te laten berekenen door een intermediar.

Je kunt daarmee voorkomen dat je veel geld moet terugbetalen en dat je financiële begroting in duigen valt.

Door een intermediair in te schakelen, ben je verzekerd van de juiste berekening en kun je direct de zorgtoeslag wijzigen. Met een kleine investering van € 39,95 kun je tot wel € 2.1150, – aan naheffing besparen.

Via onderstaande button, kun je direct binnen 10 minuten een proefberekening laten maken. Wanneer dit is voltooid, krijg je de mogelijkheid om in 3 stappen de zorgtoeslag te veranderen. We raden je aan om direct een gratis proefberekening te laten maken, voor je het weet ontvang je een naheffing waar je helemaal niet op zit te wachten…