Direct de Zorgtoeslag Stopzetten

Wil je de zorgtoeslag stopzetten, maar je weet niet precies hoe? Of is je financiële- en/of woonsituatie veranderd? Dan kan het zijn dat je de zorgtoeslag moet opzeggen.

Veel studenten, ZZP’ers en mensen met een praktische opleiding twijfelen echter dit wel voor ze van toepassing is. Of weten niet precies hoe ze deze toeslag kunnen stopzetten.

Met als gevolg dat je mogelijk te veel zorgtoeslag ontvangt. En dat je deze op het eind van het jaar weer terug moet geven.

zorgtoeslag stopzetten
Karin liet haar zorgtoeslag opzeggen door een intermediair

Dit is Karin (foto). Ze had een nieuwe baan en haar werkgever vertelde dat ze haar zorgtoeslag moest opzeggen.

“Mijn leidinggevende vertelde me dat ik waarschijnlijk te veel ging verdienen om recht te hebben op zorgtoeslag. Ze gaf me als advies om de zorgtoeslag stop te zetten.

Ik had echter geen idee hoe ik dit het beste kon doen. Belastingzaken zijn niet mijn sterkste kant. Na wat research kwam ik op deze terecht en twijfelde of ik dit wel moest doen.

Toch heb ik de stap gewaagd en heb ik succesvol mijn zorgtoeslag stop laten zetten. Het was veel eenvoudiger dan ik dacht. En ik hoef nu niet meer bang te zijn voor een boete van de belastingdienst.”

Net als Karin hebben duizenden andere studenten, ZZP’ers en praktisch opgeleiden de zorgtoeslag laten stopzetten door een intermediair. Zij zijn nu verzekerd van een juiste afhandeling met de belastingdienst en zullen geen naheffing meer ontvangen.

Hulp bij het stopzetten van je zorgtoeslag

Als je de zorgtoeslag wilt opzeggen, raden we ja aan om je te laten helpen door een intermediair. Je bent dan verzekerd van:

✅ De correcte doorgave van je financiën
✅ Geen naheffingen van de belastingdienst
✅ Binnen 10 minuten is je zorgtoeslag stopgezet
✅ Geholpen worden door een financieel deskundige
✅ Geen financiële stress, maar zekerheid

zorgtoeslag veranderen

De zorgtoeslag opzeggen via een intermediair

Jij bent nu aan zet. Is je financiële- en/of woonsituatie veranderd? En wil je er van verzekerd zijn dat je niet te veel zorgtoeslag ontvangt? Dan dien je de zorgtoeslag op te zeggen. Net als Karin, raden we je aan om dit via een intermediair te doen. Die kan er voor zorgen dat je geen vervelende naheffingen ontvangt van de belastingdienst.

Je voorkomt daarmee dat je veel geld moet terugbetalen aan het eind van het jaar. Geld dat je beter kunt gebruiken voor leukere dingen.

Door een intermediair in te schakelen, ben je verzekerd van de juiste wijze van stopzetten. Met een kleine investering van € 39,95 kun je tot wel € 2.1150, – aan naheffing besparen.

Via onderstaande button, kun je direct binnen 10 minuten een proefberekening laten maken. Wanneer dit is voltooid, krijg je de mogelijkheid om in 3 stappen de zorgtoeslag op te zeggen. We raden je aan om direct een gratis proefberekening te laten maken, voor je het weet ontvang je een naheffing waar je helemaal niet op zit te wachten…