Snel de hoogte van je Zorgtoeslag berekenen…

Twijfel je of je recht hebt op zorgtoeslag? Of wil je gewoon weten hoeveel zorgtoeslag je kunt krijgen?

Dan ben je niet de enige. Veel studenten, ZZP’ers of andere mensen met een fysiek zware baan twijfelen of ze in aanmerking kunnen komen deze toeslag.

En waarom ook niet? Zelfs als je tegen een modaal inkomen zit, kun je in aanmerking komen voor zorgtoeslag. En iedere maand dat je het niet berekend hebt, kun je geld mislopen.

Of erger zelfs, te veel belasting betalen aan de overheid.

zorgtoeslag berekenen
zorgtoeslag berekening van renske

Renske (foto) heeft het ervaren. Ze is freelance journalist. Met haar opdrachten behaalde ze een prima omzet, maar moest daarvoor wel flink investeren. Haar winst en uiteindelijke inkomen kwam daardoor lager uit.

Een van haar opdrachtgevers vroeg haar of ze geen recht had op zorgtoeslag…

“Wist ik veel, daar was ik in die tijd helemaal niet mee bezig. Nee ik had het niet breed, maar had het grote doel voor ogen. Een goede journalist worden. Tot dat ik er achter kwam dat ik in al die jaren veel geld had laten liggen. Na een proefberekening van de zorgtoeslag, wist ik het zeker. Ik had liggen slapen”.

Renske heeft uiteindelijk gratis een proefberekening laten maken. Nadat ze inzag dat ze er recht op had, heeft ze de toeslag direct aangevraagd. Haar collega’s en duizenden anderen hebben ook de proefberekening gedaan. Samen hadden recht op meer dan € 254.000, – aan zorgtoeslag.

Hulp bij het bereken van je zorgtoeslag

Wanneer jij je laat helpen door een intermediair met het berekenen van je zorgtoeslag, weet je zeker dat:

✅ Je geen geld laat liggen bij de overheid
✅ Je niet te veel belasting betaald
✅ Een gratis proefberekening je leven kan veranderen
✅ Binnen 10 minuten weet je waar je recht op hebt
✅ Wordt je geholpen worden door een deskundige
✅ Binnen 8 weken de eerste zorgtoeslag ontvangen
✅ Geen stress, maar zekerheid

Direct een zorgtoeslag proefberekening laten maken

​Aan jou de keuze. Ben je benieuwd of je recht hebt op zorgtoeslag en wil je een gratis berekening laten maken? Dan ben je bij een intermediar aan het juiste adres. Deze kan voorkomen dat je veel geld misloopt of zelfs te veel gaat betalen.

Door een intermediair in te schakelen, ben je verzekerd van de juiste berekening om de maximale zorgtoeslag terug te vragen. Met een kleine investering van €39,95 kun je tot wel €2.1150, – aan zorgtoeslag terug krijgen.

Via onderstaande button, kun je direct binnen 10 minuten een proefberekening van de zorgtoeslag laten maken. Wanneer je de berekening hebt voltooid, krijg je de mogelijkheid om deze in 3 stappen aan te vragen. Ik vraag je om direct een gratis proefberekening te laten maken, voor je het weet betaal je namelijk veel te veel. En dat zou zonde zijn…